باید و نباید ها در مورد هاست ویندوز رایگان
چگونه هاست ویندوز رایگان تهیه کنیم؟
پس از ثبت دامنه حالا زمانی فرا رسید که شما بایستی برای وب سایت یا اپلیکیشن خود بایستی هاست ویندوز رایگان( هاست ویندوز، هاست هاست لینوکس ) و یا سرور مجازی یا در نهایت سرور اختصاصی تهیه کنید.و تاثیر این عوامل را در تعرفه ی هاست بدانید.ما در این پست می خواهیم بیشتر در مورد هاست ویندوزی متمرکزمی شویم تا شما بتوانید پس از خواندن این پست به راحتی انتخاب خود را انجام دهید.
می توان گفت اولین چیزی که به هنگام خرید هاست ویندوز رایگان خود مواجه می شوید دو راهی میان خرید هاست لینوکس و یا هاست ویندوزی می باشد این قطعا اولین قدم برای خرید هاست شما خواهد بود.
این پرسش دارای بعد های متفاوتی می باشد.شما به عنوان کاربر این هاست بایستی با ماهیت و رویه ی هریک از این دو نوع هاست ویندوزی رایگان آشنا شده و همچنین مزیت و معایب آنها را به دقت مطالع کنید تا بعد از خرید خود دچار دردسر نشوید.
شما به عنوان کاربر نیاز دارید که هریک را به گونه ای کاملا مجزا بررسی نمایید. در ادامه ی این پست ، به صورتی کاملا مجزا ، جزئیات این هاست ها را بررسی خواهیم کرد تا کاربران این هاست ها با تفاوت های هاست لینوکس و ویندوز به صورت کاملا مفصل آشنا شوند.
تاثیر مزایا و معایب هاست ویندوزی بر روی تعرفه ی هاست
چیزی که با قلمداد کردن هاست ویندوزی و هاست لینوکسی بایستی برای کاربر معین شود، سیستم عاملی که شرکت هاستینگ در سرور آن بهره می گیرد می باشد.
در هاست لینوکس از سیستم عامل لینوکس بهره می گیرنداما بایستی به این نکته ی تعرفه ی هاست توجه کرد که یکی از ورژن های متفاوت آن همانند Centos ، Ubuntu، CloudLinux و … است.
و اما در مورد هاست ویندوز همین طور از سیستم عامل OS شرکت مایکروسافت به نام Windows Server بهره می گیرند ولی بایستی به نسخه ی انتشار یافته ی آن توجه کرد که به صورت معمول با سال انتشار آن نسخه برای مثال 2016 یا 2012 عرضه می گردد.
می توان در اینجا چند تا از مهم ترین و همچنین به نام ترین وب سرورهای لینوکسی را شمرد که
Apache
NginX
LiteSpeed
هر شرکت هاستینگ بنا بر نیازمندی و همین طور پیکربندی سرور خود، سرویس هایی را برای خدمات به کاربران خود ارائه می کند. برای مثال در مورد سرویس¬های لینوکسی ، Apache و NginX را به کاربران خود ارئه می کند.
بایستی به این نکته توجه کرد که هر یک از این سیستم عاملها امکانات و همچنین بسترهای مختص به خود را برای یک سرور هاست فراهم می کنند که با توجه به شرایط موجود و همین طور نیاز کاربرها مزایا و معایب مشخصی دارند که بایستی آن ها را در تعرفه ی هاست قلمداد کرد.
در اینجا ما به وب سرور به کارگرفته در ویندوز سرور اشاره می کنیم که IIS می باشد.بایستی به این نکته اشاره کرد که با قلمداد کردن ورژن های متفاوت ویندوز سرور هم دارای ورژن¬های مختلفی می باشد. برای مثال از IIS10 در در ویندوز سرور 2012 استفاده شده است و از سویی دیگر در یک سرویس دیگر از ورژن IIS8 استفاده شده است.برای داشتن اطلاعات بیشتر در این حوزه هاست ویندوز (میزبانی ویندوز) کافی است بر روی کلمه ی اینجا کلیک کنید
وب سرور
آنچه که شما به عنوان یک وب سایت می شناسید و با اجرای نام دامنه در مرورگر خود مشاهده می کنید، ماحصل یک مجموعه فرایند است که توسط وب سرور بر فایلهای وب سایت انجام می شود، تا نتیجه ای را حاصل کند که در مرورگر قابل مشاهده باشد. وب سرور را به نوعی میتوان یک بستر نرم افزاری در نظر گرفت که این وظیفه را بر عهده دارد. پس میتوان نتیجه گرفت که با توجه به نقش وب سرور، یک انتخاب صحیح چقدر می تواند در صحت عملکرد وب سایت تاثیر مثبت و یا منفی داشته باشد.
مهمترین مسئله در انتخاب وب سرور، زبان برنامه نویسی است که وب سایت با آن طراحی شده است. اگر وب سایت با زبانهای ASP و یا ASP.net طراحی شده باشد تنها در یک سرور ویندوزی قابل راه اندازی خواهد بود. اما در صورتیکه از زبانهایی همانند PHP، Python، Perl و… استفاده شده باشد، برخلاف باور عام، هم در سرور ویندوزی و هم لینوکسی قابل بارگذاری خواهد. این مورد کاملا بستگی به پیکربندی سرور توسط شرکت میزبان دارد. به صورت پیش فرض، پیکربندی سرورهای لینوکسی برای پشتیبانی از این زبانها مناسبتر بوده و بازدهی بهتری ارائه می دهند.
به عنوان مثال، CMSهای معروف دنیا همانند WordPress و Joomla با استفاده از زبان محبوب PHP نوشته شده اند. اگر وب سایت شما نیز از این دسته است، این نکته مهم را در نظر داشته باشید که وب سایت¬های نوشته شده با PHP به علت تعامل بهتری که با وب سرورهای لینوکسی دارند، بازدهی مناسب¬تری در یک سرور لینوکسی خواهند داشت. به عنوان نمونه، میزبانی وردپرس ارائه شده در ایران هاست، در سرورهای لینوکسی ارائه شده و همچنین نسبت به پلان¬های لینوکسی رایج، برای استفاده از WordPress نیز بهینه سازی شده و ابزار های مفیدی برای مدیریت راحت تر و بهتر وب سایت در اختیار شما قرار می دهد.